Glåmdal Paintballklubb ble stiftet i 2009. Vi holder til på Sør-Odal idretts- og aktivitetspark (SIAP) i Sør-Odal kommune, Innlandet.  Dere finner oss helt innerst på idretts- og aktivitetsparken, forbi Slåstad Vannskiklubb (hjemmeside). Der har vi to forskjellige baner. Vi har en speedballbane og en skogsbane. Speedballbanen er i standard konkurranse størrelse med oppdaterte vern etter NXL-serien. NXL-serien er den største paintball-ligaen i Europa, og setter standarden for vern, regler og baner.  Speedballbanen er på kunstgress. Skogsbanen vår er stor, og har egensnekrede vern. Midt på banen har vi et slags firkanta fort med fire innganger, dekket av en stabel med lastebilhjul for litt dekning. Begge banene kan leies til eventer som bursdager, utdrikningslag, firmaer, teambuilding eller bare  en koselig dag med vennegjengen eller familien. Vi har i tillegg åpne dager på søndager, fra mai til frosten kommer, hvor absolutt alle er velkomne til å spille.  Vi oppdaterer om eventer og åpne dager på vår facebook side HER

Banen og den daglige driften blir drevet på dugnad av styret og medlemmene våre. Vi har lang erfaring som både spillere, instruktører, dommere og arrangører. I både 2014 og 2015 arrangerte vi NM i samarbeid med Norges Paintballforbund, og i 2019 arrangerte vi runde nummer 2 av Norges Paintballliga i samarbeid med Norges Paintballliga (NPL). 

Spørsmål eller andre henvendelser kan sendes til oss via 'kontakt oss' skjemaet i menyen. Bookinger kan bookes via bookinger i menyen.

 


Comments closed!