49565602 10161732725455179 8049163673601572864 n
Foto: privat

Søndag 2.juli 2017 var min første opplevelse av åpen dag på Glåmdal Paintballklubb. Ved en ren tilfeldighet kom min samboer over paintball på nettet et par uker før dette, så vi satt i gang leting etter en bane i nærheten av der vi bor (Skedsmo). Vi var faktisk ikke klar over at paintball var noe man kunne drive med her i Norge, vi hadde bare hørt om utlandet. Men vår alles kjære venn Google hjalp oss å finne frem til Skarnes og Glåmdal Paintballklubb bare 45 minutter fra Oslo, og FINN bistod med klær, markør og beskyttelse –  Youtube med tusenvis av filmer fra treninger og Millennium.

Mottakelsen vi fikk vår første dag på Glåmdal banen var enormt positiv! Det var spillere med mye kunnskap og store hjerter som møtte oss! De hjalp oss med alt fra innstillinger på markørene til tekniske råd – men mest av alt kanskje forståelse og ydmykhet ovenfor det faktum at vi ikke kunne noen ting om paintball. Ingen spørsmål var flaue; vi følte oss akseptert og som en del av miljøet allerede etter første dagen. Vi ble til og med tilbudt en plass på et lag som trener der fast sommeren i fjor og deltok da på vår aller første NXS (Gjøvik) på slutten av sesongen der vi fikk 4.plass. I år skal vi spille på samme lag i 2.div, men da selvsagt hele sesongen og alle NXS, samt NM. Som en takk for alt medlemmene i Glåmdal Paintballklubb har gjort for oss meldte jeg meg inn i styret nå i 2018 for å kunne gi noe tilbake!

Å være en del av det fantastiske miljøet på Glåmdal Paintballklubb gir meg vanvittig mye; både selvtillit, selvfølelse, mestringsfølelse og aksept i et miljø som tar vare på alle. Hos oss er alle velkomne, uansett hva! Og som jente selv må jeg bare si til alle andre jenter der ute; paintball er ikke farlig – bare vanvittig gøy! Kom på besøk til oss og finn det ut selv da vel?!

1000 Characters left