Vi arrangerer gjerne utdrikningslag. Hver utleie er på totalt 3 timer. Som regel er vi ute på skogssbanen.  Til vanlig pleier vi å varme opp med ''last team standing'' før det går over til ''capture the flag'' med respawn. Helt til slutt er det vanlig å avslutte med egne spill for de som skal drikkes ut. Det ene er ''chicken run'' hvor den som drikkes ut må løpe en gitt distanse. De som er med skal stå minimum 5 meter unna og prøve å markere den som drikkes ut. En annen variant av dette er at følget har noen spørsmål som de stiller den som drikkes ut. For hver gang den som drikkes ut svarer feil må den snu seg og løpe en viss distanse mens de andre prøver å markere. Om den som drikkes ut svarer riktig så går vi videre til neste spørsmål. Disse spillene er selvsagt ikke helt satt. Vi er fleksible, men setter sikkerheten høyest. 

Vi er en del av en idretts- og aktivitetspark og det er åpent for alle aldersgrupper. På grunn av dette er det ikke lov å innta alkohol på våre områder eller under våre arrangementer. Siden vi setter sikkerhet høyest setter vi pris på å være en del av det tidlige programmet på utdrikkingen, før festen "tar helt av".  Vi har krakker og benker, slik at om det skulle være ønskelig så kan man sitte hos oss for å spise før eller etter arrangementet. Vi har også tønnegrill om det skulle være ønskelig å grille. 

For booking gå inn på ''Booking'' under vår hovedmeny, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller send en melding på vår Facebook side! 


Comments closed!