Skal du feire bursdag? Vi arrangerer bursdager for de fra 12 år og oppover! Paintballbursdag blir stadig mer populert blant både barn og voksne. Dette er noe som blir snakket om på både skole og jobb i flere uker etterpå. 

Våre utleier er på 3 timer totalt, og alt av utstyr dere trenger har vi. Vi stiller opp med erfarne instruktører som har flere års erfaring med paintball.  Det må alltid være minst 1 person over 18 år som er ansvarlig for gruppen, og vi setter pris på om foresatte er med dersom bursdagen er for de under 18 år. Det er virkelig gøy å se hvordan barna samhandler, lager taktikker og har det morsomt sammen under slikte arrangementer. Så ikke heng på gjerdet! Flere synes også det er gøy med blanda lag bestående av både barn og voksne. 

Hos oss er det mulig for å sitte både før og etter arrangementet med å spise. Vi har tønnegrill om det er ønskelig å grille, og det er krakker og benker tilgjengelig.

For booking gå inn på ''Booking'' under vår hovedmeny, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller send en melding på vår Facebook side! 

Comments closed!